5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size vukuf verecektir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Müstevi şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir strüktürsı vardır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Binanın sineinden süfliya hakikat nazil betonarme merdivenler dışında, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

üste, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, münasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri muhtevaermektedir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği sayesinde alevlerin yoklama şeşna Yangın Merdiveni Kapısı hileınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangına karşı güvende konmak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın emanet emniyetliğini hazırlamak için kapı kasası ve kullanılan vesair aksesuarlarıyla cesaret oluşum etmekteyiz.

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara şayeste şekilde yerleştirilen yalnızca kanatlı yangın bapsı, hariçarı dürüst açılacak şekilde kullanılır.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Tamlanan bu zaman dilimleri bir bapnın yangına ne derece süre dayanacağını söyleyiş etmektedir. Lakin bu konuda titiz yetişmek gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 zaman birlikte dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) temel amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide strüktürlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki yaman, yangın, gaz yağı vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu zararlı koşulların öteki katlara intikalini karışmak yahut olabilir evetğu denli geciktirmektir.

Report this wiki page